Skip to content

Freya

Ik ben een jonge dame van 7 jaar en ik ben op zoek naar een lover, geen loverboy hoor maar gewoon een lief ventje en een baasje waar ik voor altijd mag blijven wonen
Want ik ben voor de 2de keer naar de opvang gebracht en daar wordt je niet blij van zal ik je zeggen, en echt aan mij heeft het niet gelegen hoor maar mijn laatste ventje is helaas dood gegaan..


Ik ben geen sloom meiske hoor er zit pit genoeg in verder ben ik gewoon lief op dit moment heb ik een beetje raar gedrag en dat is dat ik veel aan mijn pootjes lik, daardoor heb ik wat kale pootjes maar het ziet er nu rustiger uit...het zou verveling of stres kunnen zijn daarom zou het fijn zijn als ik een vriendje en een nieuw huis met een lief baasje zou kunnen krijgen...


Heb je nou lekker de ruimte en een lief ventje neem dan contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen (Overijssel)

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options