Skip to content

Lola en Knien

Wij zijn een koppel prachtige teddy'hangoren en wij zijn 4 jaar jong, nou ben je natuurlijk met 4 jaar niet oud genoeg om op de senioren site te mogen staan maar weet je door het vacht onderhoud zijn wij lastig te plaatsen.. 

Omdat op deze site veel echte konijnen liefhebbers zitten die misschien lieve vrienden hebben die nog een koppel zo als wij wel een mooi huis willen geven mogen wij hier ook op zodat we goed onder de aandacht komen..

Gaaf he, maar wat zijn we mooi he, en buiten dat we mooi zijn zijn we ook nog eens super lief en heel nieuwsgierig, we komen graag voor een aai en komen ook graag kijken wat je aan het doen bent..wat dat betreft kun je geen betere konijnen krijgen..

Het probleem voor veel mensen is het goed onderhouden van onze vacht, maar weet je wij vinden het prima als je ons borsteld en soms knipt want zo kunnen we onze band goed versterken..eens in de week moet de borstel er goed door heen zo gaan de losse haren weg, enaf en toe moet het model er ook in geknipt worden..

In de zomer kun je ons een korte coupe geven, en als je dat zelf niet aandurft dan zijn er ook veel trimsalons die ook konijnen trimmen..dan kunnen we gewoon samen naar de kapper dat vinden we ook niet erg hoor..

Heb jij nou lekker de ruimte want we houden van lekker rond sjeesen hoor kom ons dan snel ophalen want de opvang zit bommetje vol..we wonen nu bij www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen (Overijssel)

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options