Skip to content

Mini

Ik ben een gecastreerd ventje van 7,5 jaar jong en ik ben mijn liefje verloren, mijn baasjes wilde stoppen en ik ben op zoek naar mijn 4de baasjes hoe slecht kun je het treffen..nou slecht dus gewoon al zo veel lieve meisjes verloren en nu hoop ik toch de laatste te vinden maar zeker ook een baasje waar ik nu altijd mag blijven..

Aan mij ligt het niet hoor ik ben lief voor al mijn meiskes maar ja als ze dood gaan dan kan ik er ook niks aan doen..ben jij nou een baasje die denkt, nou lieve Mini je mag altijd bij mij blijven wonen en heb je dan ook nog een mooie en gezellig meisje en een ruime ren, ruk dan je vervoersmandje uit de schuur, trek je schoenen aan  start de auto en kom in vliegende vaart mij uit de opvang halen voor een leven voor altijd bij jou..

Ik woon bij www.knijnenko.nl in Bavel..

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options