Skip to content

Yasser en Yentl

Wij zijn echt twee senioren wij zijn geboren in 2012, dus zijn nu 9 jaar, maar we zijn geen sloom stel hoor..we zijn in de opvang gekomen omdat onze baasje gingen verhuizen en wij veel ruimte gewend zijn en daardoor helaas niet mee konden..


Wij zijn 2 kijk konijnen zo als dat zo mooi heet, wij gaan graag onze eigen gang..Yasser is de man in huis en hij heeft een wat langere vacht en heeft ook onderhoud nodig, maar dat vind hij geen probleem hoor dat laat hij prima toe, en een aai vind hij ook prima en als hij er genoeg van heeft gaat hij weg..


Ik ,Yentl ben een stukkie pittiger en ben echt niet van het aaien ik kan zelfs brommen als je het toch blijft proberen, ik ga veel liever op avontuur..Yasser niet zo die blijft liever een beetje doezelen op zijn favoriete plekje, maar soms komt hij mij wel zoeken en gaan we samen op avontuur..omdat Yasser een langere vacht heeft zoeken we een grote ruime ren die overdekt is zodat hij niet te nat van de regen wordt..we kunnen ook binnen maar we moeten echt veel ruimte hebben..


Maakt het jou niet uit dat we ouder zijn en ben je voor ons gevallen en heb je echt veel ruimte neem dan contact op met knaaghof@dierenbescherming.nl  dan krijg je een automatische mail, krijg je die niet dan is er iets niet goed gegaan en kun het beste even contact opnemen met 0888113400

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options