Skip to content

Ruby en Ralpf

Wij zijn twee zwaar verwaarloosde konijnen ik Ralph ben een grote rex en Ruby is een vlaam wij zaten in vreselijk slechte omstandigheden bij een oude fokker, je weet wel zo een die zo begaan is met zijn konijnen en die ze zo goed verzorgt en lekker vers groen en mediche verzoring geeft...waar lekkere schone hokken zijn met lekker hooi en mooie schone flessen water...

Tenmisnte dat zeggen er altijd veel, nou ik zal je vertellen dat daar helemaal niks van waar is..we zaten in kleine hokken in een donkere stal met vieze smerige hokken die vol zaten met strond en pies, de waterflesjes waren groen van de alg, het stonk er ook verschrikkelijk en wij zaten allemaal alleen te wachten tot we even de frisse lucht konden ruiken als we even van de auto naar de tentoonstellig mochten gaan...

Maar dat telde natuurlijk alleen voor de konijnen die er nog goed uitzagen, de meeste van ons hebben geen buitenlucht gezien..door de smerige hokken en geen beweging en slecht voer kregen we bijna allemaal zere pootjes, ze noemen dat shore hocks en als dat niet goed verzorgt word doormiddel van een zachte schone boden, en medicijnen hersteld dat heel slecht..

Op een dag werden we weggehaald bij deze slechte baas en kwamen we terecht bij Karin van opvangkaatjekeutel, eeuwig dankbaar zijn we dat er een paar lieve mensen ons gered hebben...en daar kregen we de juiste behandeling zo als het hoort, schone hokken, goed eten want we waren allemaal ondervoed en mager, lekker fris water en een goede bodem voor onze poten..en we kregen daar ook medicatie voor..

Nadat we weer wat opgeknapt waren ben ik, Ralph gecastreerd en vond Karin dat we te lang alleen gezeten hadden en heeft ze Ruby mijn buurvrouw bij die slechte baas aan mij gekoppeld..

Nu wonen we samen en ondanks de slechte behandeling door die rot fokker zijn wij super lief en aanhankelijk naar lieve mensen toe en we hebben het super bij Karin hoor maar een eigen baasje is ook voor ons onze wens..

Nu zoeken wij een speciaal baasje want wij beiden zijn natuurlijk konijnen die zorg nodig hebben en we zijn natuurlijk al op leeftijd maar onze ultime droom is een eigen baasje zodat Karin ook weer ruimte krijgt om andere lieverds op te kunnen vangen..

Wil jij ons nog een mooie tijd en kun je ons dat geven wat we nodig hebben, dan kun jij genieten van de allerliefste konijnen die er maar zijn..hoe mooi zou dat zijn..voor meer info over ons kun je contact opnemen met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad.  

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options