Skip to content

Sissi en Naga ( wij hebben een rugzakje )

Wij zijn een koppel nederlandse hangoor dwergen en wij zijn nog lang geen senioren we zijn namelijk pas 4 en 1 jaar oud en we zijn helemaal verliefd op elkaar en op alles en iedereen, maar helaas is ook de konijnen wereld soms hard want daarom staan we op deze site want wij weten dat hier heel veel lieve mensen op kijken die heel erg begaan zijn met konijnen en die soms ook wel konijnen met een rugzakje op willen vangen.

Het klikt een beetje raar want je ziet natuurlijk op de foto dat wij beide geen rugzakje op onze rug hebben zitten en dat zou ook niet kunnen, maar het betekend dat we extra zorg nodig hebben.

Want Sissi heeft een auto-immuunziekte waar ze een paar keer per week  prednison injecties voor krijgt en dat zal ze de rest van haar leven moeten blijven krijgen. En ik, Naga heb ook verschillende medicijnen gehad maar ik blijf ondanks alles vermoeid en ondanks medicatie en onderzoeken is niet bekend wat ik heb en het kan zijn dat ik niet erg oud wordt.

In de opvang wilde ze ons niet alleen laten zitten en hebben ze ons gekoppeld want we zullen vast niet snel aan een gezond maatje gekoppeld worden en dan zitten we maar alleen in een hok en nu kunnen we elkaar verzorgen en genieten van elkaars warmte en gezelschap, en weet je het heeft zo moeten zijn dat we elkaar gevonden hebben want we zijn zo verliefd op elkaar en kunnen niet meer zonder elkaar.

Nu zoeken wij een baasjes met een heel groot hart en die verstand heeft van konijnen en die ons nog de tijd van ons leven kan geven bij een eigen baasje en een eigen rustig plekje, natuurlijk ben je welkom om in de opvang te komen kijken naar ons en nog meer info te krijgen over ons en dat je ons live kunt bewonderen en kunnen we misschien wel gelijk je mooie grote hart binnen wandelen.

Wil je dat doen kom dan naar www.flappus.nl in Zwolle.