Skip to content

lilo ( binnen konijn maar wel in een onverwarmde ruimte )

Ik ben een voedster en ik ben geboren op 4 augustus 2018, mijn vader was een duitse reus en mijn moeder een franse hangoor ik ben dus best een flinke dame van ongeveer 5.5 kilo.

Een paar maanden geleden zijn er haakjes van mij kiezen gehaald en hopelijk hoef ik daar voorlopig niet meer aan geholpen te worden, maar je moet het wel in de gaten houden dus mocht ik minder gaan eten dan op naar de witjas..

Ook heb ik door mijn zware lijf sneller last van zere hakjes en daarom is de ondergrond belangrijk voor mij, mijn baasje gooit mijn eten in de onderbak met stro zo zit ik tijdens het eten al op een zachte ondergrond.

Ik ben gek op graven in mijn zandbak en die zou ik ook weer graag bij mijn nieuwe baasje willen hebben, ook zoek ik lekker de ruimte zodat ik lekker rond kan hippen, ik ben een konijn wat graag konijn wil zijn..aaien hoeft niet zo nodig maar heb je wat lekkers dan kom ik dat graag bij je ophalen, maar mochten mijn nagels gedaan moeten worden vind ik het optillen vet stom maar ik laat het gewoon goed toe hoor ik zal nooit bijten..

Helaas wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen en ben ik dus op zoek naar een nieuw baasje en maatje, ik ben trouwens erg gek met mijn maatje en ik ben erg zorgzaam voor hem.

Dus heb jij een lief vriendje voor mij neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasjes en ik woon in Joure ( Friesland )

Cini ( ik ben gereserveerd )

Ik ben een voedster van 5 jaar en heb samen gewoond met Cini zoals je in het verhaal van Cini kunt lezen heb ik ook luchtwegproblemen gehad bizar he alle twee het zelfde, helaas komt dat wel vaker voor bij konijnen maar wij kunnen er niks aan doen.

Het zou kunnen dat het door het fokken komt en door de inteelt maar ja dan nog kunnen wij er niks aan doen en hopen wij dat er mensen zijn die ons toch ook een kans op een mooie tijd samen met ieder een eigen ventje willen geven..

Wij verdienen toch ook een mooie leventje, want wie weet blijft het door de juiste behandeling nu wel weg maar het is wel belangrijk mij goed in de gaten te houden. mijn vacht is wat anders van kleur dan die van Cini maar ik vind de mijne echt wel mooier.

Ik heb wel een beetje een wammetje maar ach een curve body is een beetje in de mode toch en anders jammer dan je moet mij maar nemen zo als ik ben en ik ben ook gewoon een gezellig en leuk konijn.

Maakt dit alles jou niet uit en heb jij een gezellig lief en lekker ruikend ventje kom dan naar www.flappus.nl in Zwolle ik zit ook vanaf september hier en wil heel graag een eigen ventje en baasje waar ik voor altijd mag blijven wonen..

Lizzy

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar ik ben een lotharinger en dat laatste is mijn ras...mijn verjaardag vier ik op 1 mei en dat vind ik z'n mooie tijd dan is het al weer lekker voorjaar en kun je weer lekker paardenbloemblad enzo eten..

Ik ben ook nog gechipt dat betekend dat ik altijd weer terug bij mijn baasje gebracht kan worden mocht ik ontsnappen en de weg kwijt geraakt zou zijn hoe makkelijk is dat, maar mocht ik nou bij jou komen wonen moet je niet vergeten dat adres te veranderen..

Ik sta namelijk niet voor niks op de senioren site want mijn baasje wil echt een keer gaan minderen met het houden van konijnen en nu mijn vriendje overleden is ga ik hier proberen weer een nieuw maatje en baasje te vinden..

Ik ben wel een super verwend konijn hoor want ik heb heel erg veel ruimte tot mijn beschikking, voor de nacht een hele grote schuur en overdag lekker buiten waar ik kan graven en rotzooien, want denk maar niet dat ik een saaie oude doos ben hoor nee ik ben nog zeer actief en ook nog eens ondeugend..

Ik ben geen aai konijn hoor nee laat mij maar lekker konijn zijn, maar ik kom zeker wel naar je toe voor eten en zo, dus schuw ben ik niet hoor..mijn baasje heeft het er wel moeilijk mee hoor en daarom mag ik alleen weg als ik ook weer lekker veel ruimte krijg.

Dus heb jij nou lekker veel ruimte en een lekker ventje die gerust wat jonger dan ik is neem dan eens contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad want via haar wordt ik herplaatst, stuur je dan eerst even een foto van je ruimte maar dat staat ook op hun site.

Nou ik hoop dat er snel iemand voor mij mailt zodat we elkaar in de kou weer lekker warm kunnen houden.. 

Mira

Ik ben een voedster en ik ben 7 jaar en geloof mij maar als ik zeg dat je dat echt niet aan mij kunt zien, want buiten dat er geen grijs haartje te vinden is ben ik ook nog eens super actief.

Voor de mensen die veel op deze site kijken zullen mij misschien herkennen want ik heb al eerder op de site gestaan, ik ben helaas weer terug hier omdat er toch niet een klik was tussen mijn nieuwe vriend en mij en tja dat komt in de beste families voor..

Nu ben ik best een actieve dame ik hou namelijk veel van graven en rond rennen in een ruime ren, ik ben niet geschikt om binnen te wonen hoor nee dat is veel te saai voor mij.

Heb jij nou lekker de ruimte en een ventje met wie het wel klikt, kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan kunnen we het hier proberen..