Skip to content

Silvie

Ik ben een voedster van 8,5 jaar en ik ben een kruising tussen een vlaam en een dwerg konijn, pffftt ik hoop dat mijn moeder geen dwerg was want dat zal 8,5 jaar geleden een zware bevalling zijn geweest gelukkig was ik niet gelijk zo groot..;-)

Ik weeg ongeveer 3 kilo dus zeker niet formaat vlaam maar meer een flinke middel maat, ik ben een nieuwsgierige dame en kom ook naar je toe maar soms zo als een echte dame kan doen brom ik soms een beetje als je in mijn verblijf komt..maar het stelt niks voor hoor want ik kan best genieten van een aai.

Ik ben in de opvang gekomen omdat mijn maatje dood is gegaan en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen..zo jammer want ik had het fijn met mijn maatje.

Nu hebben ze hier beloofd dat ik de opvang pas ga verlaten als er een eenzaam ventje met baasje naar de opvang komt om met mij te daten, nou dat zou top zijn en ik hoop dat hij snel komt want ik ben ook eenzaam nu..

Heb jij lekker de ruimte en mag ik bij jou de rest van mijn leven doorbrengen kom dan naar www.konijnenopvangspijk.nl in Spijk ik sta vol verwachting op de uitkijk..