Skip to content

Exflappie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en dat had je niet gedacht he, nou dat klopt want ik ben nog een super fit en actief ventje, ik ben in de opvang gekomen omdat mijn lieffie dood is gegaan en mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen..

Dat is natuurlijk vet jammer maar soms moet je een keer een besluit nemen en vandaar dat ik nu hier in de opvang zit, nou ik vind er echt geen bal aan hoor ik zit veel liever weer samen met een lief meisje in een mooie ruime ren waar we lekker los kunnen gaan..

Zeker als je ouder wordt is het belangrijk om je body in goede conditie te houden en daarom ben ik al een hele tijd op zoek naar een lief meisje die lekker ruikt een mooi karakter heeft en een lekkere ruime ren om samen in shape te blijven..

Oja een baasje is natuurlijk ook fijn want ik krijg zelf de bak met biks niet open en aan schoonmaken heb ik ook de pest dus al er ook nog een lief baasje bij dat meisje hoort nou dan ben ik de jouwe.

Ik wilde ook nog even zeggen dat ik een prachtige chocolade kleur vacht, ik knap ben en een lief karakter heb, nou dat is het wel z'n beetje dus kom je snel met je meisje naar www.opvangfranky.nl in Eindhoven want daar zit ik al echt veel te lang..

Ika

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en helaas ben ik mijn meisje verloren en ook mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen en ook al ben ik 9 jaar dan nog kun je mij prima weer koppelen aan een lief meisje..

Ik heb mij een beetje verstopt want zo kun je niet zien dat ik een beetje te zwaar ben, ja ook mannen zijn ijdel hoor zo tussen de kranten door zie je gelukkig wel mijn mooie stoere mannen koppie en mijn mooie jappaner tekening in mijn vacht..

Ik ben niet heel klein hoor gewoon een beetje een gemiddeld konijn met een beetje te veel grammetjes, maar als ik straks weer een lief meisje tref met een mooie ruime casa nou dan vliegen die grammetjes er wel af hoor..

Ik ben zeker geen oud sloom konijn hoor nee ik heb er zeker nog zin in om weer lekker met een vrolijk meisje op avontuur te gaan, maar ook om samen te chillen, dus heb jij de ruimte en een niet te jong spring ding neem dan maar snel contact op met www.opvangfranky.nl in Eindhoven want helaas zit ik hier al een tijdje..

Twix

Ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar en ik heb verdriet, mij liefje is overleden en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen..nou daar gaan je oren toch wel van van overeind staan..

Ik ben nog een lekker actief konijn en wil graag weer happy worden met een lief meisje, ik ben een beetje afwachtend en ik hou niet echt van knuffelen met mensen, waar ik dubbel zo veel van houd zijn konijnen meisjes ik ben echt lief en zorgzaam voor mijn meisje.

Ik zoek nu dus een lief baasje die mij gewoon konijn laat zijn en die een lekkere ruime ren heeft en natuurlijk een lekker ruikend meisje waar ik samen mee kan chillen, weer samen eten en op avontuur gaan in mijn nieuwe huis..

Wil je op date met mij neem dan maar snel contact op met www.animalhome.nl in Zoetermeer want daar woon ik op dit moment.

See you soon..

Wimpie

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben terug in de opvang omdat mijn liefje overleden is, zo echt niet leuk ik kende de opvang al want zij hebben mij gered ik ben een zogenaamd dump konijn en ik was wel super blij om hier veilig bij te komen van die nare tijd..

Mijn leeftijd is niet bekend want ze doen er geen briefje bij van mijn naam en mijn leeftijd als ze je dumpen..dat ik een ouder ventje was dat was toen wel duidelijk en nu ben ik nog wat ouder..

Ik ben een lief en rustig ventje en je snapt dat ik er echt geen heel druk en pittig ding om mij heen wil hebben maar gewoon een lief lekker ruikend meisje wat ook op leeftijd is en waar ik lekker tegen aan kan liggen en mee kan loungen want dat doe ik graag op mijn oude dag..

Heb jij nou een lief meisje en een mooie ruimte neem dan snel contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad ik zal je dan zo dankbaar zijn dat je mij een 3de kans op geluk wil gaan geven en dat ik de rest van mij leven nooit meer terug hoef naar de opvang..