Skip to content

Rinus

Ik ben een gecastreerd ventje en ben echt te jong voor de senioren site maar ik moet echt onder de aandacht gebracht worden, niet omdat ik iets lichamelijks heb of zo nee hoor gewoon omdat ik een Teddy ben..

Helaas worden de konijnen met korte vacht super snel herplaatst maar wij Teddy's zitten altijd heel erg lang in de opvang omdat mensen het onderhouden van onze vacht een probleem vinden..

En dat terwijl Teddy's super lief en een zacht karakter hebben en we het vaak heerlijk vinden om geborsteld te worden, buiten dat dat voor onze vacht moet, vinden we het een op een contact ook gewoon fijn..

Zo krijgen wij een goede band, ik ben pas 2 jaar en ik ben zo als een goede Teddy hoor te zijn een lief en rustig ventje, ik laat het borstelen en knippen ook goed toe, en weet je hier in de opvang kun je zelfs een abonnement afsluiten voor mijn vacht verzorging als je dat zelf niet kan of geen tijd voor hebt..

Ik hoop nou zo dat er mensen zijn die mij een mooi plekje willen geven, ik zoek een lief meisje jong of oudere dat kan allebei, met lekker de ruimte en dat kan ook gewoon buiten hoor..heb jij nou z'n plekje en wil je graag een mooie band met mij krijgen kom dan snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl ik wacht al zoooo lang..

Dino

Ik ben een jong ventje van pas 2 jaar, en normaal hoor je dan natuurlijk niet op de senioren site thuis, maar ook voor speciale gevallen wordt op deze site daar een plaatsje vrij voor gemaakt..

Je zult je afvragen wat maakt jou nou speciaal, mis je een oog, ben je doof, mis je een poot, nee hoor er is wat dat betreft niets mis met mij, wat dan wel nou ik zit echt al heel lang in de opvang echt veel te lang..

En weet je het is een beetje mijn eigen schuld want ik ben een beetje een te pittig ventje en daardoor ben ik lastig te koppelen..

Maar ja misschien kan ik er niet echt zelf wat aan doen en komt het omdat de ware gewoon nog niet tegen ben gekomen..het is echter wel zo dat er bij ieder konijn wel een maatje past dus Maaike van de opvang zal de koppeling zelf doen..

En wie weet heb jij nou net dat meiske wat ik wel lekker vind ruiken en die mooi maling heeft aan mijn pittige karakter, want diep in mijn hart wil ik echt wel graag een meisje en een lief baasje waar ik bij mag komen wonen..

Durf jij het aan en heb je lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( overijssel ) dat ga ik zeker mijn best doen..