Skip to content

Benji

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar en ik ben er een met een verhaal, toen ik in de opvang kwam had ik kale knietjes want ik likte en beet mij daar kaal...dat geeft meestal wel aan dat er iets niet oke is en dat bleek ook wel..

Man ik had echt vet pijn en de witjas heeft foto's gemaakt waar uit bleek dat mijn heupkopniet mooi rond was en dat mijn rugewervel wat instabiliteit veroorzaakte..ik ben aan de pijnstilling gegaan en echt ik voelde mij gelukkig een heel stuk beter..ik huppel vrolijk rond en ben weer lekker actief en af en toe lekker graven vind ik ook best leuk..

Ik heb ook wel eens een wat mindere dag en dan kan ik zo maar wat minder zin in eten hebben, dus dan moet je wel effe opletten of het gewoon een mindere dag is of dat ik echt ziek ben..ik heb nog wel dagelijk pijnstilling en dat eet ik het liefst van een blaadje witlof...

Ik ben verder een lief konijn wat niet van oppakken houdt net als zoveel konijnen dat niet fijn vinden maar een aaitje met mijn pootjes op grond vind ik prima..ik moet wel even wennen hoor als je er aan komt en ik kan dan behoorlijk schrikken, maar als je rustig tegen mij praat kom ik snel bij je kijken want ik ben wel een nieuwsgierig konijn..

Omdat ik niet van veel drukte houd heb ik liever niet van die kleine kids om mij heen, en ook heb ik niet graag een heel pittig meiske want ik vind het zelf wel leuk om een beetje de baas te spelen..dus heb jij lekker de ruimte een niet te pittig meiske neem dan snel contact op met info@dierenopvanghengelo.nl