Skip to content

Wilson

Ik ben een gecastreerde vent en wel een stoere vent, ik ben 8 jaar en ben op zoek naar een vrolijke vlotte tante..niet te pittig hoor daar hou ik nou ook weer niet van..mijn lieve maatje is helaas dood gegaan en daarom ben ik nu in de opvang om weer een nieuw maatje te vinden..

Ik eet de geraniums liever op dan er achter te zitten, maar dat doe ik maar niet want die zijn giftig..heb jij nou lekker de ruimte en ook nog een lekker ruikend meisje dan zou ik graag bij jou komen wonen..

De leeftijd van het meiske maakt mij niet veel uit hoor want wat zegt leeftijd, het gaat om geur en karakter en fitheid nou die is bij mij prima..dus dames opstellen in rijen van 3 dan zie ik jullie graag verschijnen bij www.knijnenko.nl in Bavel en gaan we samen op date..

Ko

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en ik ben een heeeel knap ventje met een prachtige vacht en leuke bruine oren, ze lijken wel van goud..nou dat past wel bij mij want ik heb een gouden karakter..

Ik ben een rustig ventje wat ook best komt voor een aai..ik ben op zoek naar een lief meisje wat de pittige bontslofjes in de kast laat staan..hoe ze er uit ziet maakt mij niks uit hoor als ze maar lekker ruikt en net z'n lief karakter heeft dan dat ik heb..

De leeftijd maakt niet veel uit hoor maar niet z'n jong spring ding hoor, maar een jaar of 4/5 maakt mij niet uit..als ze dan ook nog lekker de ruimte heeft dan kom ik heel graag bij jullie wonen..op dit moment woon ik bij www.huizepluis.nl in Bennekom...kom je daar snel heen want ik ben klaar voor een date..

Hagrid

Ik ben een heel grappig ventje van 5,5 jaar jong, helaas ben ik mijn lieve vriendin verloren en ben ik op zoek naar een nieuwe vriendin en een nieuw baasje..ik ben een vrolijk ventje die precies weet wanneer je wat lekkers komt brengen en ik kom dan snel naar je toe..

Ik ben een echte lekkerbek, ik ben ook keurig opgevoed hoor want ik doe mijn keutels en plasjes keurig op mijn bak..verder heb ik mooie lange manen naast mijn knappe koppie zitten waar niet echt onderhoud aan zit..

Ik ben lekker veel ruimte gewend en dat zoek ik nu dus ook weer..ik ben dus nu op zoek naar een lief gezellig meiske ze hoeft niet ouder te zijn hoor een lekker ruikend meiske vanaf een jaar of 2 vind ik geen probleem hoor..natuurlijk mag ouder ook ook het maakt mij allemaal niet uit als het karakter maar pas en dat ze lekker ruikt..

Mocht jij nou dit alles hebben en je denkt dat jou meiske bij mij past neem dat contact op met www.opvangpruttel.nl in Poortugaal regio Rotterdam dan kunnen we misschien snel op date..

Skipper

Ik ben een flinke vent en ben op zoek naar een lieve gezellige vrolijke dame, natuurlijk ben ik gecastreed en ik ben 7 jaar jong..Ik heb een beetje last van wat overgewicht dus een lekkere ruime ren waar ik mijn workout in kan doen zou ik erg fijn vinden..

Daarbij nog een dame die actief genoeg is om samen rond te hippen en op z'n tijd natuurlijk ook lekker te lounge..ik ben een probleemloos ventje en ik ben een en al liefde..ik ben in de opvang gekomen wegens omstandig heden, maar die hebben niks met mij te maken hoor..

Heb jij nou lekker de ruimte en heb je een lekker ruikende dame kom dan naar www.knijnenko.nl in Bavel want ik ben er helemaal klaar voor..

Sjors ( Helaas heb ik iets bij mijn oogje zitten waar de DA even goed na moet kijken voor ik op date mag ) )

Ik ben wel een zeer bijzonder mooi konijn vind je ook niet, ik ben een Groot Rex konijn en je vind mij niet vaak in de opvang maar helaas ben ik wel op zoek naar een lieve voedster, ik ben 6 jaar jong en ik ben mijn grote liefde verloren...mijn baasje wil stoppen met het houden van konijnen maar mij niet alleen laten zitten en vandaar dat ze voor mij een lieve voedster zoekt en een nieuw baasje..

Ik ben een rustig en zachtaardig lief konijn, ik een beetje afwachtend en heel veel drukte is niet mijn ding..ik woon op dit moment binnen maar ik heb voordat ik 2 jaar geleden bij mijn baasje kwam altijd buiten gewoond..ook daar heb ik het prima naar mijn zin..

Helaas kan ik nu nog niet naar buiten want daar is het nu echt te koud, dat kan pas als de nachten ook in de dubbele cijfers komen..ik ben een zeer sociaal konijn zeker naar andere konijnen toe  hier voor heb ik zelfs in een groep geleefd..

Ik hoop echt dat er snel een baasje op mijn pad komt die ook een lieve dame heeft want ik zoek echt steun en troost bij mijn maatje en dat mis ik nu echt, mensen vind ik ook lief maar ik ben het liefst samen met een konijnen vriendin..het moet niet een te pittige dame zijn hoor daar wordt ik alleen maar onzeker van..

Heb jij nou lekker de ruimte nu nog even binnen neem dan cobtact op met vjanssen@upcmail.nl dan breng zij je in contact met mijn baasje en kunnen we hopelijk snel een konijnen date afspreken..ik woon nu nog in Almere..

 

Jopie

Ik ben gecastreerd ventje van rond de 6 jaar, ik ben een heel byzonder konijn met een heel byzonder verhaal...Ik heb een scheef koppie en dat komt omdat ik in het verleden E.c heb gehad daar door is mijn koppie in de stand schattig gekomen, ook heb ik een plekje in mijn oog maar daar heb ik geen last van..

Toen ik in de opvang kwam moest ik naar de witjas omdat ze daar iets weg moesten halen zodat ik geen kids meer kon maken..daar raakte ik best van in de stres en heb nog even twee weken panacuur gekregen..buiten dat ik natuurlijk gecastreerd moest worden zodat ik geen kids meer kon maken , had ik ook super veel last van mijn hormonen..

Ik was een beetje erg sexueel gefrustreerd en reed over al op, benen knuffels, voeten je noemt maar iets op of ik kleefde er aan vast..omdat ik in huis woon liep ik graag iedereen voor de voeten en tja toen is er een ongelukje gebeurt en ben ik onder een voet gekomen..Live Maaike voelde zich dood ongelukkig en ik had pijn in mijn bekkie..natuurlijk kon Maaike er niks aan doen..

Ik kon niet goed eten en ja daar ging ik weer na de witjas in mijn mandje..daar werd een foto gemaakt en toen bleek dat daar niet echt iets op te zien was..Maaike heeft mij 2 weken lang gedwangvoerd tot ik zelf weer ging eten..iedereen was blij maar toch had ik nog last ergens van want ik at geen hooi..

Doordat ik geen hooi at vormde zich wat haakjes en en toen moest ik weer naar die witjas..toen heeft de witjas een foto binnen in mijn bekkie gemaakt en daar was een breuk te zien in bot van mijn onderste snijtand...mijn tand is gelukkig oke en nu moet dit vanzelf genezen..

Ik woon nog steeds lekker bij Maaike binnen en ze kan eigenlijk geen afscheid van mij nemen want ik ben gewoon een geweldig leuk, lief en gezellig konijn..maar zoals je ziet zoek ik de warmte van een maatje en die kan Maaike niet er nog bij hebben in huis..

Nu gaat ze voor mij op zoek naar een lief en niet te pittige voedster bij wie ik de rest van mijn leven mag gaan wonen..voor nu woon ik binnen maar als het warm weer wordt vind ik het ook leuk lekker buiten te wonen in een ruime ren met een lief meiske aan mijn zijde..

Dus heb jij een plekje voor een geweldig schattig, en tam ventje neem dat contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen (Overijssel)

Ps, er zijn heel veel leuke foto's van mij dus heb je intresse dan kan Veronica die sturen. ze heeft voor deze gekozen zodat je kunt zien dat ik een hele grote lieve vriend heb..

 

Pancakes ( ik ben op date )

Ik ben een ventje van ongeveer 8/9 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuw baasje maar natuurlijk een baasje met een lief vriendinnetje..mijn grote liefde Prinses is dood gegaan en mijn baasje willen stoppen met het houden van konijnen..

Zij zien dat ik een maatje mis en daarom zoeken ze voor mij nu een plekje met een nieuw vriendinnetje en een nieuw baasje..ze willen mij ook graag brengen om te zien waar ik terecht ga komen en natuurlijk ook om te kijken of ik jou dan wel lekker vind ruiken en of onze karakters ook passen..

Ik ben best een beetje afwachtend maar als ik je ken kom ik best graag voor een knuffel, voor mijn vriendin ben ik heel erg lief en ik ben zelfs wat onderdanig dus ik zoek echt niet z'n pittig ding van wie de bontlaarsjes voor het hok staan..ik zoek gewoon een zachtaardig meisje met wie ik nog een mooie tijd kan gaan hebben..

Ik ben best een sterk ventje want ik heb nog nooit iets gehad, nu heb een beetje een traanoogje maar dat maakte mijn lieve Prinses altijd schoon..Ik woon buiten in een mooie ruime ren maar ik ben zeker een konijn wat ook binnen zou kunnen wonen..

Oja ik vergeet nog even te vermelden dat ik buiten een lief en makkelijk ventje ben ik ook nog eens heel erg knap ban maar dat had je vast al zelf gezien..

Heb jou nou alles wat een konijn kan wensen neem dan maar snel contact op met info@seniorkonijnen.nl dan zorgt zij dat er contact komt met mijn baasje...wacht je niet te lang want ik mis echt een meisje..