Skip to content

Pipa

Ik ben een gecastreerd rammetje van 6 jaar jong en ze noemen mijn ras een Rus, nou ja als of ik uit Rusland kom nou echt niet ik versta gewoon Nederlands hoor, ik ben een heel erg lief en zachtaardig ventje en ik ben zeer nieuwsgierig naar jou en alles wat er om mij heen gebeurt..en een aai nou kom maar op hoor..

Ik ben gewoon een ideaal konijn en weet je ik heb 6 jaar lang alleen geleefd en ben dus een konijnen maagd, nog nooit een ander konijn gezien en nu hebben ze hier beloofd dat ik een vriendin ga krijgen..wel graag een die mij aan de poot neemt en mij de konijnentaal leert want ik heb geen idee hoe samen wonen is..

Een dame met pittige bontslofjes die hoeft niet langs te komen hoor maar gewoon een met een lekker luchtje en een gouden karakter en natuurlijk ook een die lekker de ruimte heeft..wat leeftijd betreft doe ik niet moeilijk hoor een rustig meisje van een jaar of 3/4 of ouder is geen probleem voor een 6 jarige..

Dus ben je verliefd geworden op mijn mooie uiterlijk en mijn karakter en pas ik in jou mooie ruime ren neem dan snel contact op met www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk (regio Zevenaar) dan ga ik graag mee om te gaan genieten van een konijnen leven zo als het hoort..

 

Goofie

Joeeee ik ben de knapste van de opvang, vind je ook niet ik ben dan wel de knapste maar ik ben ook vet verdrietig..mijn liefste in dood gegaan en nu wilde de baasjes stoppen met het houden van konijnen en zie daar daar ben ik weer voor de 2de keer in de opvang..ik hoop toch wel dat dit de laatste keer is dat ik hier weer ben..

Inmidels ben ik 6 jaar en buiten dat ik knap ben, ben ik ook nog heel erg lief maar dat kun je al wel zien aan mijn lieve snuitje toch..Ik ben op zoek naar mijn tweede grote liefde met lekker veel ruimte om samen rond te sjeesen in de ruime ren of lekker los in de tuin..ik kan best een wat jongere voedster aan hoor natuurlijk niet z'n jong spring ding maar eentje van een jaar of 3 is geen enkel probleem hoor als ze maar lekker ruikt..

Mocht je voor mij gevallen zijn wat ik heel goed begrijp hoor neem dan contact op met www.huizepluis.nl in Bennekom

Stevie

Ik heb een nieuw foto gekregen want gelukkig groeit mijn haar weer aan en ben ik al een stuk knapper..

Ohhhh niet schrikken hoor ik zie er namelijk niet uit en dat terwijl ik normaal gesproken een super knappe Teddy ben...maar goed mijn verhaal is zo als van zo vele...ik ben een gecastreerde ram van 7 jaar en ik ben door lieve baas goed verzorgt, helaas kregen ze het onderhouden van mijn vacht niet onder controle en ben ik afgestaan..

Daar hadden ze waarschijnlijk nog niet in de gaten dat mijn geschoren vacht n uit zou groeien tot een langharige vacht, ik werd gekoppeld aan een lief meisje en voor even was ik heel happy..helaas overleed ze en wilde mijn baasjes mij wel houden maar ook zij konden het bewerken van de voor hun onverwachte vacht niet aan en weer was mijn vacht vervilt en besloten ze dat voor mij een ander baasje moesten zoeken die wel weet wat het onderhouden van een teddy is..

Nu ben ik dus voor de tweede keer kaal geschoren en zie ik er niet uit en kan ik natuurlijk ook niet buiten wonen en moet ik tot het weer lekker weer wordt binnen wonen..gelukkig groeit haar snel en zal ik al heel snel weer een knap konijn zijn..

Nu genoeg over mijn vacht want je vergeet bijna dat ik ook nog moet vertellen hoe een lief, vrolijk en super nieuwesgierig ventje ik ben ik ben beslist geen oud sloom ventje en ik zoek dus buiten een lief meisje ook lekker de ruimte..

Ik ben wel blij dat ik in deze opvang terecht ben gekomen want weet je kunt hier gewoon een soort ritten kaart kopen die zorgt er voor dat je een aantal keer met mij naar de opvang kunt gaan en dan zorgen zij dat mijn vacht mooi blijft, mocht je dat zelf toch niet kunnen doen..

Natuurlijk is een eigen kapster ook super fijn maar ben je dat niet hoeft het onderhoud van een  langharig konijn geen reden te zijn om die niet te adopteren..want weet je ze zijn vaak wel heeeel erg lief, net zo lief als dat ik ben..

Dus kun jij mij nou eindelijk het baasje geven wat ik nodig heb en waar ik voor altijd mag blijven wonen, neem dan contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl