Skip to content

Jill

Ik ben een gesteriliseerde voedster van ruim 5 jaar jong, ik ben in de opvang gekomen met Tom mijn vriendje maar helaas sta ik nu alleen op de site en daar ben ik super verdrietig door..ik wil zo graag weer een lief vriendje ontmoeten..

Ik zoek een niet te pittig ventje die lekker de ruimte heeft waar ik lekker in los kan gaan want ik ben echt geen oude muts hoor, ik ben wel wat afwachtend en heb even de tijd nodig om je te leren kennen..maar met tijd en geduld worden we vast dikke vrienden..

Mijn vachtkleur is wildkleurig maar dat wil niet zeggen dat ik een half wildje ben hoor, nee ik ben gewoon een tam konijn met deze kleur vacht, heb jij nou een lief ventje en veel ruimte kom dan snel naar www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk ( regio Zevenaar )

Pluis

Hee hallo kennen jullie mij nog, ik ben Pluis en ben 7 en vorig jaar mocht ik ook op deze site staan en stond er ook best lang op en toen werd ik eindelijk herplaatst..Veronica dacht ook dat dat gelukt was en dan haalt ze je van de site..ineens in de zoektocht naar oudjes zag ze mij weer staan en las ze dat de koppeling niet gelukt was...

Nou en dat nadat ik z'n vreselijk avontuur beleefd had en nu een mislukte koppeling tja dan wordt het toch nu tijd dat ik eindelijk eens geluk moet gaan krijgen, voor de mensen die mij niet herrrineren zal ik mijn avontuur delen..

Ik ben gedumpt in een bos daar was het koud en eng maar gelukkig werd ik door een lieve mevrouw gevonden en die heeft mij snel naar de opvang gebracht, daar zagen ze dat ik heel slechtziend was en dan vraag je je toch werkelijk af wie het verzint om zo wie zo een konijn te dumpen maar een zo als ik, gewoon bijna niks te kunnen zien dan ben je toch echt van lotje getikt..

Waarschijnlijk is het gekomen omdat ik in het verleden E.Cuniculi heb gehad en dat kan witte vlekjes op je ogen veroorzaken..doordat de koppeling niet lukte en ze het idee hadden dat dat wel eens door de te veel last te hebben van mijn hormonen moest ik naar de witjas...daar bleek dat ik een smerige tumor in mijn buik had en hebben ze mijn baarmoeder er snel uit gehaald..

Tjonge zeg daar had ik weer geluk anders was ik er niet meer geweest..heaal zit ik dus al heel erg lang te wachten op een lief rustig ventje en een lief baasje die voor mij de juiste woonruimte heeft, want weet je ik kan niet goed overweg met trapjes en zo dus ik zoek een ruimte waar geen trapjes of verhogingen zijn..

Soms kan ik een klein beetje pittig reageren maar dat is schijn hoor want ik hou zeker van een aaitje en als ik helemaal happy dan ben lekker op mijn gemak.
Dus lief baasje heb jij ruime huisvesting wel laagvloers en een lief eenzaam ventje neem dan snel contact op met www.stichtingtruecolors.nl Boskoop