Skip to content

Koos en Sara ( Wij zijn gereserveerd en gaan met warmer weer naar ons nieuwe baasje toe )

Ik Koos ben de gecastreerde ram en ik ben een mini Vlaam, ik woon samen met Zara en we worden beide in het nieuwe jaar 6..Zara is de ondeugendste van ons stel...ze probeert over al uit te komen en liep regelmatig parmantig los in de opvang..


Zara is de pittigste van ons twee en ik ben de goedheid zelve, lekker relaxt en ik heb prachtige zwarte mascara rond mijn ogen dat zie je niet zo goed op de foto maar in het echt zijn ze prachtig..
Waar vrouwen gewoon vet jaloers op zijn heb ik van nature..wij wonen samen bij de Welkoop in Elst Gelderland daar werkt de opvang www.knijnenko.nl samen mee, gaaf he dat er al veel winkels van de Welkoop geen jonge konijnen meer verkopen..


Je kunt ons daar dus iedere dag komen bekijken tijdens de opening van de winkel.
Heb je voor ons een plek met lekker veel ruimte en een afgesloten ren want anders pleit Zara steeds neem dan contact op met de opvang of met info@seniorkonijnen.nl zij regelt een date met ons omdat zij ook in Elst woont..

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options